Η εταιρεία «Ορθοπεδικά Τσαγιαννίδης» δραστηριοποιείται στον χώρο των ιατρικών ειδών από το 1980.Ο ιδρυτής της εταιρείας Τσαγιαννίδης Αναστάσιος υπήρξε πρωτοπόρος στο χώρο των ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών και κατάφερε να εδραιωθεί  και να σημειώσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία.

Στόχος της επιχείρησης είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και η κάλυψη των αναγκών τους. Στην εταιρεία Τσαγιαννίδη προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης και γι’ αυτό φροντίζουμε με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας να ικανοποιούμε στο μέγιστο τις ανάγκες των καταναλωτών. 

Ο επαγγελματισμός μας, η ταχεία και άμεση εξυπηρέτησή μας, μας καθιστούν εδώ και χρόνια μια επιχείρηση με κύρος που σέβεται τους πελάτες της και ικανοποιεί κάθε τους ανάγκη. Η ποιότητα των προϊόντων μας, η συνεργασία μας με αξιόπιστες εταιρείες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού έχουν συντελέσει καθοριστικά στην  εδραίωσή μας στον χώρο.

Η εταιρία Τσαγιαννίδη δίνει λύσεις για μια καλύτερη ποιοτικά ζωή καθώς έχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και τις ανάγκες του.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει δημιουργηθεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα προκειμένου οι πελάτες να έχουν άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουμε με ένα κλικ από τον χώρο τους. 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού