• -15,00 €
Resmed Στοματορινική Μάσκα Cpap AirFit F30

Resmed Στοματορινική Μάσκα Cpap AirFit F30

112595

160,00 €
145,00 € Έκπτωση 15,00 €
με ΦΠΑ

Η στοματορινική μάσκα ResMed AirFit F30 διαθέτει τον αεραγωγό τελευταίας τεχνολογίας QuietAir, ο οποίος είναι τόσο αθόρυβος όσο ο η ησυχία του δωματίου το βράδυ. Επιπροσθέτως τα μαγνητικά κλιπ, κάνουν την μάσκα εύκολη στην εφαρμογή. Τέλος ο κεφαλοδέτης one-size διευκολύνει στην πρώτη εφαρμογή για ασφαλές και σφιχτό πιάσιμο.

ΜΕΓΕΘΟΣ
  Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ

  Δωρεάν Αλλαγές

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν

  Ασφαλείς και Γρήγορες Αγορές

Ακολουθούμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την Ασφάλεια των Δεδομένων

Αντίθετα με τις παραδοσιακές μάσκες, η AirFit F30 προσαρμόζεται κάτω απο την γέφυρα της μύτης, αποτρέποντας τα σημάδια, τις εκδορές και τους ερεθισμούς, μειώνοντας επίσης και το αίσθημα της κλειστοφοβίας. Διαθέτει αεραγωγό τελευταίας τεχνολογίας QuietAir, που την καθιστά μια από τις πλέον αθόρυβες μάσκες στην κατηγορία της.

Χαρακτηριστικά:

  • Έχει το χαρακτηριστικό σχεδιασμό κάτω από τη μύτη που την κάνει πιο μικρή, πιο διακριτική και πιο ελκυστική από μια παραδοσιακή στοματορινική μάσκα.
  • Με τη QuietAir μύτη του ρινικού μαξιλαριού (mask elbow) είναι πιο ήσυχη από τη κορυφαία σε πωλήσεις στοματορινική μάσκα. Η μύτη του ρινικού μαξιλαριού διαχέει τον εκπνεόμενο αέρα αθόρυβα για μια ξεκούραστη και ήσυχη ατμόσφαιρα.
  • Το εξαιρετικά συμπαγές πλαίσιο της μάσκας προσαρμόζεται άνετα κάτω από τη μύτη σας, όχι πάνω σε αυτή. Η λιγότερη επαφή μάσκας - προσώπου φαίνεται ωραία, την αισθάνεστε ωραία και σημαίνει ότι μπορείτε να πείτε αντίο στα κόκκινα σημάδια της μύτης.
64110

F30/RES-001025

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ
Στοματορινικές Μάσκες

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Κωδ.Κατασκευαστή
F30/RES-001025
Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού