Στοματορινική Μάσκα Cpap Quattro FX

611813

132,00 €
με ΦΠΑ

Με την ελαφριά και διακριτική της σχεδίαση , η καινούργια στοματορινική μάσκα Quattro FX, προσφέρει μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών στοματορινικών μασκών, καθώς και περισσότερες επιλογές στην αντίστοιχη θεραπεία χαρίζοντας στον χρήστη μεγάλο οπτικό πεδίο και δυνατότητα ακόμα και να φοράει γυαλιά.

ΜΕΓΕΘΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ

  Δωρεάν Αλλαγές

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν

  Ασφαλείς και Γρήγορες Αγορές

Ακολουθούμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την Ασφάλεια των Δεδομένων

Η ResMed Quattro FX είναι μια κομψή, συμπαγής εναλλακτική λύση σε παραδοσιακές στοματορινικές μάσκες Cpap. Επειδή σφραγίζει χαμηλότερα στη ρινική σας γέφυρα, έχετε ελεύθερο το οπτικό σας πεδίο και ένα αίσθημα ανοίγματος που δεν μπορείτε να το βρείτε σε πιο συμβατικές στοματορινικές μάσκες άπνοιας. Η Quattro FX διαθέτει επίσης ένα καινοτόμο πλαίσιο ελατηρίου που παρέχει ισορροπία, σταθερότητα και ευελιξία, δίνοντάς σας ένα ευρύ φάσμα κινήσεων χωρίς να υποβαθμίσετε τη θεραπεία σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Η Quattro FX σας δίνει τα εργαλεία για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή της μάσκας κάθε φορά. Το εξειδικευμένο εργαλείο μέτρησης των διαστάσεων του προσώπου και η τεχνική τοποθέτησης της σφραγίδας Swing Seal απλοποιούν τη διαδικασία εφαρμοφής, τοποθέτησης και σφράγισης της μάσκας.
  • Η ποιότητα και η απόδοση διατηρούνται. Οι νέες τεχνολογίες Spring Air στο μαξιλαράκι και στο πλαίσιο παρέχουν τη σταθερότητα και τη γωνιακή ρύθμιση που παρέχεται από τα συμβατικά στηρίγματα μετώπου. Η Quattro FX προσφέρει την απαιτούμενη ποιότητα και απόδοση, σε μια λιγότερο ενοχλητική στοματορινική μάσκα.
  • Ελευθερία. Η μάσκα έρχεται σε επαφή με λιγότερα σημεία του προσώπου μειώνοντας τις πιθανότητες ερεθισμού του δέρματος. Το καθαρό οπτικό πεδίο βοηθά το χρήστη να δεχτεί εύκολα μια στοματορινική μάσκα.
  • Ένας καλός ύπνος. Το υψηλής τεχνολογίας Spring Air μαξιλαράκι κατανέμει την πίεση ομοιόμορφα και απορροφά ακόμα και τις παραμικρές κινήσεις των χρηστών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν έναν καλό ύπνο, έχοντας την πεποίθηση ότι η μάσκα παραμένει στη θέση της. Η περιστρεφόμενη κατά 360 ° γωνία συνδέεται στον σωλήνα και προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές κινήσεις του κεφαλιού σας όλη τη νύχτα.
  • Ο ενσωματωμένος σχεδιασμός εξαερισμού διασκορπίζει απαλά και ήσυχα τον αέρα.
61709

61709

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΣ
Στοματορινικές Μάσκες

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Κωδ.Κατασκευαστή
61709
Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού