• -1,40 €
Πεσσοί Γυναικολογικοί Νο 7

Hemc Γυναικολογικός Πεσσός Νο 7

103491

8,00 €
6,60 € Έκπτωση 1,40 €
με ΦΠΑ

Υλικό: Σιλικόνη

Αποστειρωμένο

  Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ

  Δωρεάν Αλλαγές

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν

  Ασφαλείς και Γρήγορες Αγορές

Ακολουθούμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την Ασφάλεια των Δεδομένων

Οι Κολπικοί πεσσοί εισήχθησαν πριν από πολλά χρόνια στην αγορά για να χρησιμοποιηθούν σε ασθενείς με ήπια πρόπτωση ή ήπια ακράτεια ούρων. Πρόσφατα, οι Κολπικοί Πεσσοί εφαρμόζονται σε περιπτώσεις αυχενικής ανεπάρκειας και για να αποτρέψουν τον πρόωρο τοκετό. Οι Κολπικοί Πεσσοί κατά καιρούς κατασκευάστηκαν με διαφορετικά υλικά όπως το γυαλί, η πορσελάνη, ο άργιλος ή το λάστιχο. Σήμερα χρησιμοποιούμε την ιστοσυμβατή υποαλλεργική σιλικόνη. Μετά την εμμηνόπαυση, η τοπική εφαρμογή των οιστρογόνων συστήνεται ιδιαίτερα για την αποφυγή των τοπικών νεκρώσεων.

Η τοποθέτηση των Πεσσών παρέχει μια σημαντική θεραπευτική επιλογή για τη διαχείριση του πυελικού εδάφους επειδή αποφεύγεται η χειρουργική επέμβαση και έτσι το κόστος είναι ελάχιστο. Οι πεσσοί σιλικόνης περιέχουν ελατήριο από χάλυβα για να κρατήσουν τη μορφή τους, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε ασθενείς με ήπια πρόπτωση ή ήπια ακράτεια ούρων. Το πυελικό έδαφος χρησιμεύει σαν υποστήριξη για τον πεσσό. Το δαχτυλίδι μπορεί να αποτρέψει τις ηπιότερες μορφές ακράτειας από προσπάθεια. Ο πεσσός μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί από την ίδια την ασθενή.

Χαρακτηριστικά:

  • Πεσσοί για γυναικολογική χρήση κατασκευασμένοι από καθαρή σιλικόνη σε ατομική συσκευασία και αποστειρωμένοι με αιθυλαινοξείδιο.
  • Για την αντιμετώπιση της πρόπτωσης της μήτρας.
103491

000396

Χαρακτηριστικά

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ
Ναι
ΥΛΙΚΟ
Σιλικόνη 
Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού