Περιπατούρα REMY

611481

2.345,45 €
με ΦΠΑ

Μια περιπατούρα υψηλής τεχνολογίας για το παιδί που θέλει να κινηθεί και να παίξει με τους φίλους του!
Το Remy σχεδιάστηκε για παιδιά από 3 έως 10 χρονών. Περιπατούρα για εκμάθηση του περπατήματος κυρίως στον τομέα της αποκατάστασης αλλά ιδανικό επίσης για να κινηθεί στο σπίτι ή στο σχολείο. Το ιδιαίτερα ζωηρόχρωμο και εύθυμο σχέδιό του ενθαρρύνει το παιδί να το χρησιμοποιεί σαν ένα παιχνίδι οδήγησης.

ΜΕΓΕΘΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ

  Δωρεάν Αλλαγές

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν

  Ασφαλείς και Γρήγορες Αγορές

Ακολουθούμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την Ασφάλεια των Δεδομένων

Συνήθως όταν τα παιδιά χρησιμοποιούν τέτοιου είδους βοηθήματα χωρίς τις ανάλογες ενισχύσεις τείνουν να πέφτουν προς τα πίσω και να μπλοκάρουν τα πόδια τους κατά το περπάτημα: το REMY, με το καινοτόμο σχέδιό του, έχει μια ειδική δομή, που μελετήθηκε συγκεκριμένα για την αποφυγή αυτών των προβλημάτων βοηθώντας έτσι το παιδί να μάθει να περπατάει σωστά. Οι ρυθμίσεις είναι εξαιρετικά γρήγορες και εύκολες – το Remy μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς και να ακολουθήσει την σωματική εξέλιξη και τις ικανότητες του παιδιού έτσι ώστε να αισθάνεται άνετα και σωστά υποστηριγμένο.

Η περπατούρα είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και στηρίξεις για να εξασφαλίσει το ασφαλές περπάτημα του παιδιού, να το ενθαρρύνει να δοκιμάσει τα πρώτα του βήματά, να παίξει και να κοινωνικοποιηθεί . Η πρόσβαση από και προς σε ένα άλλο βοήθημα γίνεται εύκολα από την ευρεία και ανοικτή βάση του Remy αυτό σημαίνει ότι η μεταφορά είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Οι ταπετσαρίες του είναι μαλακές και φτιαγμένες από ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά ενώ οι λαβές είναιαπό ειδικό ανθεκτικό λάστιχο για να εξασφαλίσει εύκολο και άνετο πιάσιμο για το παιδί.

Ο σκελετός του είναι από μεταλλοκράματα με 4ρόδες, σταθερούς πίσω τροχούς και βοηθητικές εμπρός. Χάρη στις ρόδες στήριξης και τις ρόδες έλξης η κίνηση του Remy είναι απόλυτα ελεγχόμενη και ασφαλής και οι τυχαίες πτώσεις αποφεύγονται. Το Remy περιλαμβάνει στήριγμα θώρακος, σέλα ασφαλείας και διαχωριστικό, στοιχεία που επιτρέπουν στο παιδί να κινηθεί ακίνδυνα και να επικεντρώνεται με ασφάλεια στην εκμάθηση του περπατήματος. Οι ρυθμίσεις όπως ύψος, πλάτος, κλίσεις προσφέρουν την ακριβή εξατομίκευση και την απόλυτη προσαρμογή του Remy στο σώμα του παιδιού.

Χαρακτηριστικά:

  • Διατίθεται σε 3 διαστάσεις

611481

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού