Πολιτική Αλλαγών / Επιστροφών 

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας.

Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων (+30) 25510 22123

(Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00).

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται:

Κάλτσες και καλσόν

Εσώρουχα

Μαγιό

Καρέκλες WC και είδη WC

Προϋποθέσεις αλλαγής:

1. Η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

2. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

3. Όλα τα είδη ιατρικού ιματισμού θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην αρχική τους κατάσταση, να μην είναι φορεμένα, να μην έχουν πλυθεί και χωρίς καπνό από τσιγάρο.

4. Προϊόντα χωρίς αρχικές ετικέτες ή που δεν συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών μας θα απορρίπτονται.

5. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την παραλαβή.

6. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ΕΛΤΑ Courier)

7. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

8. Η πολιτική των δωρεάν αλλαγών ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή και κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται με μεταφορικά έξοδα 7,00€. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από το προηγούμενο και πρέπει να καλυφθεί η διαφορά, αν ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής +2,5€.

9. Αν η αλλαγή οφείλεται σε δικό μας λάθος δεν υπάρχει καμία χρέωση για την αλλαγή. 

10. Οι αλλαγές  υποβάλλονται σε επεξεργασία για 1-2 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση σε εμάς προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα , τα ενδύματα αφόρετα και οι ετικέτες δεν έχουν αφαιρεθεί.

Προϋποθέσεις επιστροφής:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών

3. Όλα τα είδη ιατρικού ιματισμού θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην αρχική τους κατάσταση, να μην είναι φορεμένα, να μην έχουν πλυθεί, και χωρίς καπνό από τσιγάρο. 

4. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την παραλαβή.

5. Προϊόντα χωρίς αρχικές ετικέτες ή που δεν συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών μας θα απορρίπτονται.

6. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή και μέσω Paypal. 

7. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα (7,00€) για επιστροφή με δική μας εταιρεία μεταφορών ή μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία που επιθυμείτε καλύπτοντας εξολοκλήρου εσείς το κόστος της μεταφοράς. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί, κατόπιν σχετικού συμψηφισμού, από το συνολικό ποσό που θα σας επιστραφεί.

8. Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω της τράπεζας  ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε άλλη τράπεζα πέρα της συνεργαζόμενης με την επιχείρηση, τα έξοδα εντολής της τράπεζας επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

9. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

10. Οι  επιστροφές υποβάλλονται σε επεξεργασία για 1-2 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση σε εμάς προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα , τα ενδύματα αφόρετα και οι ετικέτες δεν έχουν αφαιρεθεί.

Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική επιστροφών μας παραπάνω για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις απαιτήσεις επιστροφής. Τα προϊόντα που επιστρέφονται, αλλά δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά & επιπλέον, τα ταχυδρομικά τέλη για να μας επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο (+30) 25510 22123 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε δεδομένης της ευθύνης της Εταιρείας για πραγματικά ελαττώματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο  της εταιρείας 25511 81800(ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 16:00, ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή) ή/και στο [email protected] δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο εμπόρευμα προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του πιστωτικού σας υπολοίπου ενός 30 ημερών, ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας προς υπαναχώρηση.  Εάν ένα προϊόν που λάβατε ήταν κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, η επιχείρηση θα πρέπει να ενημερωθεί εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του,  για μια πλήρη επιστροφή. Γνωστοποίηση που θα γίνει μετά το πέρας της 3ης ημέρας δε θα γίνει δεκτή.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού